Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Hofkapel de Koekerellen

De Koekerellen zijn de Hofkapel van de Jeugdprins, ridder van het Olliebollenfantenrijk, heer en meester van de vaste stal en omliggende Bossche broeken en luiers enz. enz. enz. Feestjes en officiële gelegenheden van de Jeugdprins voorzien wij van een vrolijke en muzikale noot.

Wie zijn de Koekerellen?

De Koekerellen bestaan uit kinderen in de leeftijd van 10 tot 16 jaar. Allemaal spelen zij een muziekinstrument. Gemiddeld bestaan de Koekerellen uit 40 leden. Soms zijn dit er meer, soms zijn dit er minder. Allemaal zijn ze in ieder geval dolenthousiast. De muziek van de Koekerellen bestaat uit Oeteldonkse carnavalsnummers en vooral ook makkelijk in het gehoorliggende melodieën. Daarnaast houden de Koekerellen er wel van om de muziek wat sneller dan menig (volwassen) carnavalsclub te spelen. Up-tempo dus!!

Kom jij de Koekerellen muzikaal versterken?

We zijn altijd op zoek naar goede en gezellige muzikanten!

Om jezelf aan te melden als muzikant voor de Koekerellen moet je:

Helaas hebben we niet genoeg plek voor alle aanmeldingen, daarom vindt er voorafgaand aan ieder seizoen een auditie plaats. Dat betekent dat we helaas soms ook kinderen moeten afwijzen. We hopen natuurlijk dat we zoveel mogelijk kinderen een plekje kunnen bieden binnen Hofkapel De Koekerellen!

Kom muziek maken

Bespeel je een muziekinstrument en speel je het liefst carnavalsmuziek? Kom dan Hofkapel de Koekerellen muzikaal versterken!

Aanmelden

Muziek van de Koekerellen

Het repertoire van de Koekerellen is divers. Van klassieke traditionele Oeteldonkse nummers, Duitse slagers tot snelle nummers als Spidi Gonzales. Het repertoire van de Koekerellen wordt iedere jaar weer vernieuwd en aangevuld. Enthousiaste arrangeurs schrijven speciaal voor de Koekerellen arrangementen of passen bestaande aan. In het Koekerelllenboekje zitten onder andere de volgende liedjes:

Wil jij het nummer De Koekerel spelen?

Kijk dan snel op deze pagina met bladmuziek en kijk of jouw partij er tussen staat!

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van de Koekerellen?

Hier lees je meer over de Hofkapel die al vanaf 1969 bestaat!