Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Contact

Via deze pagina kun je contact opnemen met de Oeteldonksche Club van 1882 en het Ministerie van Jeugdzaken. Hieronder zetten we de verschillende contactmogelijkheden voor je op een rij.

Secretariaat Ministerie van Jeugdzaken

Heb je een algemene vraag over het Ministerie van Jeugdzaken? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat / ledenadministratie Oeteldonksche Club 1882

Heb je een vraag over je lidmaatschap? Neem dan contact op met de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je lid worden, bekijk dan ons overzicht van lidmaatschappen.

Adres

Openingstijden 2020

Gezien de huidige situatie rondom corona en het advies van de overheid (1,5 meter en vermijd drukte) hebben we besloten om voor 11-11 het secretariaat van de Oeteldonksche Club dit jaar niet te openen. We hopen voor carnaval 2021 wel weer aanwezig te kunnen zijn, we zullen dit tijdig op onze website vermelden. Mocht je nog emblemen willen bestellen, dan kan dit ook via www.hendrien.org.

Pers

Webredactie

Heb je een inhoudelijke vraag of opmerking over de website van het Ministerie van Jeugdzaken? Neem dan contact op met de webredactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.