Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Opening 11-11 op Parade gaat niet door

Tot onze enorme spijt hebben wij moeten besluiten geen fysieke opening op de Parade te organiseren voor d'n Elfde van d'n Elfde. 

De laatste corona-update van het kabinet maakt weliswaar duidelijk dat ons jaarlijkse openlucht-startschot van Oeteldonk op de Parade in zijn geplande omvang is toegestaan, maar stelt tegelijk de eis dat bij alle bezoekers de coronapas of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud wordt gecheckt. Voor ons als organisatie is het onmogelijk om alle bezoekers aan ons durp te controleren middels de app. 

Is er dan helemaal niks te doen?

Horeca en gemeente zijn nog in overleg of en wat er op d’n Elfde van d’n Elfde eventueel in de horeca mogelijk is. Maar duidelijk is dat onze opening op de Parade ook dit jaar niet fysiek is.

Kwèkfestijn en Preiskeuzekeinderkwek (Pkkk) 2021

Voor het Kwèkfestijn en de Preiskeuzekeinderkwek (Pkkk) op 20 november ziet het er gunstiger uit. Deze vinden plaats in een tent op de Parade met sowieso een limiet aan het aantal mensen en een controleerbaar aantal toegangskaarten (in het geval van het Kwèkfestijn). De vergunningsaanvraag van de tent gebeurt eind deze maand. Wij zijn staan in nauw contact met het theater en hopen uiteraard dat de vergunningsaanvraag rondkomt en we een mooi en ouderwets Kwèkfestijn kunnen organiseren. We houden u uiteraard daarvan op de hoogte.

Meer informatie