Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Doe mee met de keinder(wandel)optocht!

Thuis is het (ook) 'T OF

Door het coronavirus kan de oorspronkelijke keinderoptocht op carnavalsdinsdag helaas niet doorgaan. Maar we hebben een leuk plan bedacht om de keinderoptocht toch op een andere manier door te laten gaan!

Maar liefst 31 creatieve Oeteldonkertjes hebben een praalwagen geknutseld en voor hun raam of in de tuin gezet!

Loop jij ook dit jaar de keinderwandel(op)tocht?

Klik hier voor de locaties!

Beoordeling jury

Een jury beoordeelt de praalwagens en de drie mooiste, meest originele praalwagens ontvangen een leuke prijs!

Uitstippelen van de route

De locaties waar de praalwagens te zien zijn, zijn bekend gemaakt op zaterdag 13 februari, de dag dat onze Jeugdprins aankomt in Oeteldonk. Je kan dan zelf een route uitstippelen die je wilt lopen. De praalwagens kan je tot en met dinsdag 16 februari bekijken.

De link naar de kaart waar alle praalwagens in staan zal via deze website en de social media kanalen van het Ministerie van Jeugdzaken bekend gemaakt worden.  

Zo kun jij, en andere Oeteldonkse kinderen, een eigen keinderoptochtroute kiezen en die met je papa, mama, broertje/zusjes, vriendjes/vriendinnetjes dweilen (wandelen).

Stippel hier je route uit

Maak een foto!

Laat zien dat jij ook de keinderwandel(op)tocht hebt gelopen! Dat kan door je foto te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je plaatst het op jouw social media en je tagt het Ministerie van Jeugdzaken erin.